Don't Look Up
Megjelenés: 2021.
Típus: Film
Státusz: Folyamatban
Ariana már évek óta nem szerepelt filmben/sorozatban, ám ennek vége 2021-ben, ugyanis a 'Don't Look Up' c. Netflixes filmben kapott szerepet olyan színészek mellett, mint Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Chris Evans vagy Timothée Chalamet. Ariana Riley Bina bőrébe fog bújni.

Positions Deluxe
Megjelenés: 2021. február 19.
Típus: Nagylemez
Státusz: Befejezve
A 'Positions' lemez októberben jelent meg, ám úgy döntött Ari, hogy ezt kiegészítésként kiadja a 'Positions Deluxe' lemezt, amihez még további 5 dal tartozik. A bónusz dalok: Someone Like U, Test Drive, 34+35 Remix ft. Doja Cat , Megan Thee Stallion, Worst Behavior, Main Thing.

34+35 Remix ft. Doja Cat , Megan Thee Stallion
Megjelenés: 2021. január 15.
Típus: Kislemez
Státusz: Befejezve
A 34+35 kislemez megfűszerezve újra kiadta a lemezt és a dalon nem mások működtek még közre, mint Doja Cat és Megan The Stallion. A hangulatos, pizsamapartys videóklip 2021. február 13-án jelent meg.

Excuse Me, I Love You
Megjelenés: 2020. december 21.
Típus: Koncertfilm
Csatorna: Netflix
Státusz: Befejezve
Az Ariana Grande: Excuse Me, I Love U egy koncertfilm a Sweetener World turnéról, melyben a legutolsó állomás fellépését élvezhetjük a tv képernyőjén kersztül. A film 2020 december 21-én jelent meg a Netflixen és bevezet a kulisszák mögé is. A címét a "R.E.M." című száma ihlette.

Oh Santa!
Megjelenés: 2020. december 04.
Típus: Kislemez
Státusz: Befejezve
Mariah Carey egy csodálatos karácsonyi műsort készített, melyből Ariana sem maradhat ki. A dalban Jennifer Hudson is részt vett. A teljes műsort megnézhetitek az Apple TV-n, valamint az Oh Santa felkerült a YouTube-ra is.

34+35
Megjelenés: 2020. október 30.
Típus: Kislemez
Státusz: Befejezve
A második kislemez a 34+35 lett, amit Director X rendezett. A dalban Ari elmondja, hogy milyen vágyai vannak és hogy egész éjjel együtt van a párjával. A videóklip 2020. november 17-én jelent meg.

Positions
Megjelenés: 2020. október 30.
Típus: Nagylemez
Státusz: Befejezve
Borzasztó évet tudhatunk magunk mögött, de Ariana gondoskodott róla, hogy egy kicsit feldobja 2020 végét. Úgyhogy kaptunk egy újabb albumot, a Positions-t, amely a 6. stúdióalbuma az énekesnőnek. Az albumon 2020 januárjától egészen októberig tevékenykedett. Első kislemez a Positions.

Positions
Megjelenés: 2020. október 23.
Típus: Kislemez
Státusz: Befejezve
A Positions a névadó dal az albumról, mely elsőként jelent meg róla 2020 október 23-án. A David MAyers által rendezett klipben Grande az Amerikai Egyesült Államok elnökeként szerepel.

R.E.M. parfüm
Megjelenés: 2020. augusztus 19.
Típus: Parfüm
Státusz: Befejezve
A R.E.M. Ariana 7. parfümje, melyet legelőször online lehetett megvásárolni, 2020 augusztus 19-én. A nevét az énekesnő 4. albumjáról való számról kapta. A nevét, az üvegét és a csomagolását legelőször 2020 július 28-án mutatta meg Instagram Story-ban.

Rain On Me
Megjelenés: 2020. május 22.
Típus: Kislemez
Státusz: Befejezve
Lady Gaga 6. stúdióalbumán, a Chromatica-n is közreműködött Ariana. A dal címe Rain On Me, melyhez videóklip is készült. Habár a koronavírus miatt nem lehetett hatalmas rendezvényeket tartani, előre rögzítve lett a fellépés és előadták a közös számot az MTV Video Music Awards keretein belül 2020 augusztus 30-án.

Stuck With U
Megjelenés: 2020. május 08.
Típus: Kislemez
Státusz: Befejezve
A Stuck With U Ariana és Justin Bieber közös dala, amit 2020 május 1-jén jelentettek be és május 8-án meg is jelent, valamint egy klipet is forgattak hozzá a karantén idején. A dalra befolyt összeget a First Responders Children's alapítványnak ajánlották fel a koronavírus miatt.

K Bye For Now
Megjelenés: 2019. december 23.
Típus: Nagylemez
Státusz: Befejezve
Az K Bye For Now Ariana legelső élő koncertes albumja, melyben a Sweetener Turné dalait hallhatjuk. Az album 2019. december 23-án jelent meg és a Republic Records által került kiadásra.

icon-info

   Oldal címe: ArianaGrande.Hu

icon-info

   Szerkesztő: Dorina és katie

icon-info

   Nyitás: 2021.02.14.

icon-info

   Téma: Ariana Grande Butera

icon-info

   Tárhely: Flaunt, Rackhost

A szerkesztők nem állnak semmilyen kapcsolatban Ariana-val, a menedzserével, sem a családjával, ez csak egy rajongói oldal, amit hobbi szinten készítünk, nektek, rajongóknak. Az oldalon rengeteget dolgozunk, így kérlek ne vigyél el semmit az oldalról!